Barnas festdager – se bildene her

De to siste dagene har det vært rigget til barnefest på hele området, med fargerike ballonger, vimpler og musikk. Fra utescenen har barna fått høre korte, inspirerende innslag om tro – tilpasset deres aldersgruppe. Her kan du se bilder fra to solfylte dager fulle av aktivitet og moro.


Tekst: Ulrikke Andresen – Foto: Jeanette Clausen/Carina Clausen

På området høres summingen fra forventningsfulle barn, som finner plass ved bordene for å få med seg første happening, nemlig en ny sending fra søndagsskolen online. Foran dem ligger en dag med gode budskap, lek, konkurranser, og små overraskelser underveis.

Det følges spent med på åpningen av barnedagene. Første happening var søndagsskole online, som både ble sendt på storskjerm fra festplassen, og til barn i alle verdensdeler. Foto: BCC

– I dag er det barnas sommerdag, åpner programleder, og forteller om hvilke spennende aktiviteter barna skal få oppleve de to neste dagene:

  • En ny episode av Søndagsskole Online
  • Egen barnekonsert, med sang og dans av barnekor fra ulike lokalmenigheter
  • Aktiviteter og lek over hele konferanseområdet
Frivillige mentorer stilte opp for å gjøre dagen ekstra fin for barna. Foto: BCC

Blant barna er det også frivillige ungdommer og voksne, som i dag har stilt opp for å sørge for en fantastisk dag for de små, enten det er i konkurranseboden, i TV-crewet eller som mentor for en aktivitetsgruppe.

Sveip for å se flere bilder fra dagene: