Positivt TV-innhold for barn og unge

Mange barn sitter kanskje mer hjemme enn vanlig for tiden, både fordi det er mørkt og kaldt i Norge, men også fordi koronapandemien fortsatt har fotfeste over hele verden. Vi vil anbefale å ta en titt på BCC Medias barneprogrammer, som kan glede og inspirere.


Tekst: Ulrikke Andresen – Foto: BCC Media

På denne siden eller på YouTube, finnes mange spennende episoder om ulike temaer og historier i Bibelen. Disse er produsert av BCC media, som ønsker å tilby kristen formidling til barn og unge på en engasjerende måte. Vi håper de som ønsker at barna skal se på positivt innhold kan finne dette som et supplement.

Ny side med ressurser for søndagsskoler og foreldre

Klikk her for å se flere ressurser til formidling av Bibelens budskap til barn. Nettsiden inneholder blant annet temasider med animasjonsserier, TV-sendinger og musikkvideoer.

Ukens anbefalte serier:

Bibelutforskerne: Daniel

Intro: Tilgivelse

Jesus er min venn, episode 1