En sporty helaften

De to ildsjelene Alicia Skutle og Benedikte Reiersrud står foran et entusiastisk publikum på cirka 170 ungdommer. Programmet for kvelden er hektisk, og engasjementet på topp.


Av: Tirill L. Olsen – Foto: Johanne H. Andersen og Heidi Børsting

– Vi er stolte av å presentere en godt planlagt neste sesong, og kommer til å arrangere flere samlinger i både Horten, Grenland og Bergen i løpet av 2017. Kveldens fest er bare starten på en sesong som vil bli den beste noensinne! Benedikte smiler fra øre til øre fra scenen, og vi lar oss smitte av engasjementet.

Kvelden skaper store forventninger til neste år, men fjorårets sesong må også nevnes. – Gjennom samhold, trening og aktivitet har vi blitt bedre på å knytte sosiale bånd, men også på å skape god lagånd og spille teknisk god volleyball, sier Alicia, som er en av lederne i gruppen.

Volleyball

Helaften med grundige forberedelser

Underholdningen starter med minner fra fjoråret, noe som blir mottatt med applaus og stormende jubel. Det er ingen tvil om at det entusiastiske publikummet er klare for at sesongen skal starte igjen.

Flere av lokallagene har forberedt underholdningsinnslag, så kvelden er en skikkelig helaften fylt med humoristiske innslag og latter. Ungdommene som er samlet her har felles interesse i den kristne tro, så det blir også noen ord til ettertanke og oppmuntring i løpet av kvelden.

Volleyball
Jentene fra Drammen hadde forberedt et musikkinnslag for anledningen

Volleyball
Volleyballjenter fra Bergen

Volleyball
Festens teknikere

Festen har vært forberedt lenge, og Hilda L. Olsen er en av de som har brukt fritiden sin de siste ukene for å få det tekniske på plass. Hun er glad for at festen går etter planen.

– Det er en del detaljer holde orden på, så det har blitt noen arbeidstimer med det tekniske rundt både lyd, lys og bilde, men det er veldig inspirerende å være med når så mange jenter med samme interesse samles en slik kveld!

Samarbeidspartner for BCC

Det er medlemmer av ungdomsforeningen Xercize som er samlet i Østfold denne helgen, og deltakerne her er spesielt interessert i volleyball. Foreningen arrangerer camper, stevner og aktiviteter, og legger til rette for ungdom som ønsker å være i et kristent miljø. – Volleyball har blitt en populær sport i flere av BCCs ungdomsmiljøer, og da er Xercize sine lokallag en viktig samarbeidspartner for at det miljøet som skapes kan inkludere alle. En slik fest gir en skikkelig kick-start på sesongen og skaper begeistring og motivasjon blant jentene, avslutter Benedikte.

Volleyball
Lokallaget fra Sandefjord

Volleyball
Lokallaget fra Oslo Follo

Volleyball
Lokallaget fra Hamar