Se bildene fra festkvelden her

Vi er inne i sommerens andre stevneuke, med gjensynsglede og høytid i luften. I går var det en inspirerende festkveld med friluftskonsert, og her kan du se bildene.


Stevnene er pulsen i menighetslivet; voksne og ungdom samles for å oppbygges i sitt trosliv, mens barna koser seg med venner, lek og aktiviteter på konferanseområdet. Sentralt i stevnet er Guds ord, som forkynnes med både kraft og klarhet. For mange av deltakerne, som har reist hit fra hele verden, er stevnene en kraftkilde som gjør at vi kommer tilbake, år etter år.

I går var det en inspirerende festkveld med film, sanginnslag og appeller fra flere land; blant annet Sør-Amerika, Frankrike, India og Afrika. Her ble tro og håp for framtiden delt med hverandre på tvers av nasjoner og språk, og den enheten som oppstår ved det klare Guds ord som forkynnes, var noe flere uttrykte stor takknemlighet for.

Etterpå fortsatte programmet ute på festplassen, med fellessang og en rekke fengende musikkinnslag fra scenen.

Se bildene fra festkvelden:

Se bildene fra konserten:

Les mer om BCC-sommeren her