Se bilder og film fra barnas dager

På stevnet er det viktig at barna får gode minner å ta med seg i livet. I år var det igjen barnedager med fest, aktiviteter - og en helt ny musikal om å få Jesus som venn. Her kan du se bildene.


Barna hadde to innholdsrike dager med musikk, lek, og barnemøte med et godt budskap. Programelementene for barna var forberedt over lengere tid. BCC Event og BCC Media sto for mye av produksjonen, men fikk hjelp av flere titalls frivillige ungdom og voksne som stilte opp for å gi barna minnerike opplevelser. Noen var med å arrangere aktiviteter, andre var mentor for en barnegruppe, og andre var med som sangere eller skuespillere på scenen.

Barnas sommerprogram:

  • Konsert med sang og dans fra barnekor fra flere land
  • Barnemøte 3-5 år
  • Barnemøte 6-12 år
  • Flere dager med aktiviteter og lek over hele konferanseområdet
  • Egen dag for «tweens»; barn mellom 11-12 år
  • Intro Live for alle mellom 11-15 år

Sveip for å se flere bilder fra barnedagene:

Barnemusikal om å høre Jesu stemme

– Å lære seg å høre stemmen til Jesus – det er de beste valget vi kan ta, sa programleder Gjermund Haukelidsæter, da han åpnet barnemøtet for de eldste barna i storsalen. Og nettopp dette skulle de få høre mer om denne formiddagen.

Det hele begynner med en film, en tidsreise tilbake til Jesu tid. Her fortelles historien om Lasarus som stod opp fra de døde, og søstrene hans – Martha og Maria. Det kommer frem at det som er viktig er å høre Jesu ord – hans stemme. Maria skjønner at når Jesus er nær, da gjelder det å høre hva han sier.

Så kommer høydepunktet; nemlig en nylig produsert musikal, som også handler om å lære å høre Jesu stemme.

I musikalen møter vi en jente som heter Anna, og som ikke vokser opp med kristen tro hjemme. Likevel kjenner hun på en lengsel etter noe mer enn den fysiske verden hun ser rundt seg. Hun kjenner på at Jesus har noe å si henne, og i musikalen møter hun en person som hjelper henne å bli kjent med han.

Se filmklipp fra musikalen her

Hele programmet for barna gjentas under neste sommerstevne i august. Musikalen settes da opp på nytt, og vil publiseres på nett etter dette.

Inntil videre deler vi en smakebit her, med sangen «Bønn under stjernehimmelen»: