En fantastisk sommer så langt

Juli-arrangementene i BCC ble avsluttet i dag, og mange sitter igjen med gode minner og en styrket tro. Nå venter ungdommens sommercamp, før BCC er tilbake med nye arrangementer i august. Her kan du se bilder fra sommeren så langt.


Tekst: Johanne Reiersrud – Foto: BCC

Det har vært ni innholdsrike dager med arrangementer i BCC. Juli-været har vist seg fra sin beste side, og dagene har vær fylt med både oppbyggelse og aktiviteter. Her har det vært plass for barn og unge til å boltre seg og stifte vennskap, og for voksne og eldre til å kjenne på fellesskapet og inspireres til et liv i gudsfrykt.  

Selv om det i år har vært svært begrenset for deltakere fra andre land, har trosfeller likevel fått hilse hverandre via TV-skjermen, og flere lokalmenigheter har bidratt med sang, taler og vitnesbyrd. Mange ga også uttrykk for at de ser fram til å kunne samles med venner og kjente fra alle kontinenter igjen, så snart det er mulig.

Sveip for å se bilder fra noen av sommerens arrangementer:

Trosfellesskapet betyr mye

Det er nettopp forkynnelsen og trosfellesskapet som samler medlemmene.  På disse arrangementene får man oppmuntring, trøst og hjelp til å leve etter Bibelens ord. Her får mange tro og håp for framtiden, og blir inspirert av å være sammen med flere som har det på samme måte.

Juli-arrangementene har hatt et variert tilbud for ulike målgrupper:

  • Fem kristne møter for voksne
  • To temadager for barn med aktiviteter, konsert og søndagsskole
  • En egen dag for tweens, med aktivitetsløp og eget kveldsprogram
  • To seniorarrangementer for pensjonister
  • En informasjonssending fra BrunstadMagasinet

Stort aktivitetstilbud

Barnedager, idrettsskoler, Juniorpoint og valgfrie aktiviteter for ungdom. Her kan du se bilder fra noen av aktivitetene som er gjennomført for de yngre:

Sommercamp sparkes snart i gang

Nå venter fem innholdsrike sommerdager med ungdommens sommercamp. Brunstad Ungdomsklubb er arrangør, men samarbeider med BCC i både innhold og gjennomføring av arrangementet. 

I august blir det en ny periode med BCC-arrangementer, hvor nye målgrupper kan glede seg til å delta, i henhold til gjeldende gjenåpningsplan fra myndighetene. Vi ser fram til de videre sommerarrangementene. Følg med på bcc.no for oppdateringer.

Her kan du lese mer om arrangementene BCC har arrangert så langt i sommer: