Pinsefeiring i BCC

BCCs pinsesendinger var i år direktesendt fra BCCs TV-studio, og første post på programmet var misjonsfesten som ble arrangert av lokalmenigheten i Sandefjord. Det ble en innholdsrik start på pinsehelgen, etterfulgt av informasjonssending lørdag kveld.


Tekst: Ulrikke Andresen / Foto: Lidiya Lukashuk

Frivillige fra lokalmenigheten i Sandefjord har gjort en fantastisk innsats med forberedelse av festen. Over 15 000 frivillige timer ligger bak prosjektet, og arbeidsprosessen har pågått siden forsommeren i fjor. Det ble en inspirerende og oppbyggelig fest online, hvor over 8000 medlemmer fulgte med direkte fra sine hjem.

Den røde tråden for festen var Jesu frelsesverk, samt hvilke muligheter dette har gitt alle mennesker uansett forutsetning. Filmer, animasjon, musikk og taler inspirerte til gjenkjærlighet til Jesus, og til å følge etter på den vei han banet for oss.

Vi opplever stor oppslutning og engasjement fra medlemmene ved både gaver og frivillig innsats for at vi kan oppfylle menighetens formål: at alle mennesker skal få muligheten til å høre evangeliet, og komme inn i et liv i etterfølgelse av Jesus. Før og under festen ble det gitt gaver på over 15 millioner kroner fra medlemmer verden over.

Sveip for å se bilder fra festen (foto: BCC) :

LES OGSÅ: Hvordan finansierer BCC sin misjonsvirksomhet?

Inspirasjon og medlemsinformasjon

Senere på kvelden ble BrunstadMagasinet sendt direkte til medlemmene med en inspirerende start der tema var å bli en driver, eller en pådriver. Vi har mange eksempler i Bibelen på kvinner og menn som trodde på Gud, og satte i verk hans vilje på jorden. I dag trengs også slike ildsjeler som vil gjøre noe for Guds rikes sak.

Videre var det informasjon om kommende prosjekter og ikke minst var det interessant å høre mer om planene for sommeren nå som vi ikke kan samles til sommerstevnene som vanlig.

Det forberedes et innholdsrikt program som skal vise mangfold og inkludering, slik at alle seerne skal de kjenne seg som en del av sommeren online. Foto: BCC

Siden de forskjellige land har ulike retningslinjer for antall i forsamlinger, og det fortsatt er strenge reiserestriksjoner i mange land, er alt innholdet planlagt via BCC online.
BCC forbereder et innholdsrikt program, og programmet skal vise mangfold og inkludering, slik at uansett hvor medlemmene befinner seg på kloden, så skal de kjenne seg som en del av sommeren online.

Lokalmenigheter over hele verden vil være en del av arrangementet ved direktesendinger fra ulike lokasjoner, eller ved deling av bilder, videoer eller tekst i BrunstadTV-appen. Under arrangementet vil det bli trosoppbyggelse for unge og eldre, samt egne aktivitetspakker for familiene som kan gjennomføres der man er.

LES OGSÅ: Slik blir online sommer for BCC

Sveip for å se flere bilder fra magasinet (foto: BCC) :