Tilbakeblikk på Sommercampen 2019

Fem dager med sommercamp på Brunstad er nå over, men vi unner oss et lite tilbakeblikk i bilder mens vi takker deltakere, mentorer, arrangører og alle de som frivillig stilte opp og gjorde campen til en suksess. Klikk på bildet for å se filmen!


Film/redigering: BrunstadTV

Sommercampen 2019 samlet 4.000 ungdom fra 35 land, og deltakerne kom fra alle verdensdeler. De fem dagene har vært svært innholdsrike, med program både på dag- og kveldstid. Det har vært lagt ned stor innsats på mange områder, og hovedarrangør Brunstad Ungdomsklubb har sammen med BCC og alle de frivillige skapt opplevelser som nok vil varme langt utover høsten. Nå venter nye dager med BCCs sommerstevne på Brunstad, men vi gleder oss allerede til neste år!

Klikk på bildet over for et tre minutters tilbakeblikk, og se bildene fra avslutningskvelden under!

Les mer om sommercampen her:


Siste kveld i salen ble en stemningsfull avslutning på den fem dager lange campen. Foto: BCCGitarspill og gjester som bidro med både gode historier, humor og sang fra scenen. Foto: BCCKvelden fortsatte ute, med mat, underholdning og konsert. Foto: BCC4.000 ungdommer nyter sommerkvelden ned ved bryggene. Foto: BCC


Disse jentene kommer fra Frankrike, og har deltatt sammen med over 70 andre franske ungdommer. Foto: BCCDansegruppa fremførte noen flotte innslag. Foto: BCC


Siste kveld  inneholdet noe for enhver smak, og ble et verdig punktum for årets sommercamp på Brunstad. Foto: BCC