Online ungdomscamp samler enda flere enn planlagt

Som vi fortalte om i går, jobbes det for fullt for å ha de nye tekniske plattformene og studioet klart til påskens sendinger. I palmehelgen arrangeres nemlig påskecampen for de 4.000 påmeldte deltakere online, men med enda flere ungdommer enn planlagt.


Tekst: Johanne Reiersrud – Foto: Lidiya Lukashuk

– Vi har fått glade meldinger fra for eksempel ungdommer i Afrika, som nå gleder seg over å kunne delta på lik linje med alle de andre.  Vi har cirka 500 afrikanske ungdommer som nå kan delta virtuelt, mens bare 75 av disse var påmeldt den opprinnelige campen, forteller Peter Tischhauser, leder for Brunstad Ungdomsklubb.

Peter Tischhauser (t.v) er glad for at det nå er mulig for ungdom over hele verden å følge med på camp online. Foto: BCC

Ungdomsklubben har, i samarbeid med BCC og Aktivitetsklubben, snudd helt om på planene for å kunne gi et godt tilbud til de mange tusen som hadde gledet seg til påsken.

Under online-campen blir det programtilbud hele dagen, som inkluderer 10 ulike aktiviteter ungdommene kan velge mellom. Her får deltakerne morsomme oppgaver, konkurranser og utfordringer over nett.

Gamingtilbudet inkluderer en rekke turneringer, i tillegg arrangeres det livestreams fra tilbudene Masterchef, musikk, villmark, foto og media, for å nevne noen.

Her fra forberedelsene til MasterChef, som er en av mange tilgjengelige aktiviteter i påsken. Foto: privat

Om kvelden blir det trosopplæring. Her avsluttes et stort og nyskapende bibelprosjekt som har samlet tusenvis av ungdommer fra mange land om tekster i Hebreerbrevet de siste månedene frem mot påsken. De har hørt på lydbok, sett animasjonsfilmer om temaene, svart på interaktive spørsmål via nettet, og fulgt 13 studiosamtaler om Hebreerbrevet. Nå skal det hele oppsummeres i en utvidet ekstrasending under den virtuelle påskecampen.

Vi kommer tilbake med oppdateringer når påskecampen online er i gang.

LES OGSÅ: Hebreerbrevet i nytt format vekker interesse hos ungdom

Fra helgens første sending. Kåre J. Smith var en av gjestene i studio. Foto: BCC

Følg også oppdateringer på Brunstad Ungdomsklubb sin webside, og følg #wearebuk på Instagram.

Forsiden til Brunstad Ungdomsklubb sin nettside for online Påskecamp. Her ligger oversikter, konkurranser og aktiviteter tilgjengelig for deltakerne. Foto: BCC