Se film: Nytt TV-studio tar form på bare tre uker

Her kan du se det interaktive TV-studioet som ble designet og bygget på bare 20 dager, da BCCs påskestevne ble avlyst grunnet covid-19. Nå samler «BCC online» enda flere enn de 10.000 som opprinnelig skulle delta i påskearrangementene.


Foto: Martin Neumuller – Regi/redigering: Johanne Reiersrud og Kristian Budak 

I denne filmen kan du se resultatet av at organisasjonen snudde seg raskt. Fra det nye TV-studioet sendes det forkynnelse, sang og online engasjement gjennom hele påsken.

Både selve studio, og de nye, interaktive plattformene som er utviklet, vil fortsette å bli til nytte også videre. Det kan nemlig se ut som det blir en god stund til vi igjen kan samles til større, internasjonale stevner.

Klikk på linken i bildet over for å se det interaktive TV-studioet, og hvordan medlemmer og menigheter fra hele verden kan samles online!

LES MER: