Se film: Nytt TV-studio tar form på bare tre uker


Her kan du se det interaktive TV-studioet som ble designet og bygget på bare 20 dager, da påskestevnet ble avlyst på grunn av koronapandemien. Nå samler “BCC online” enda flere enn de 10.000 som opprinnelig skulle delta i påskearrangementene.


Tekst: Johanne Reiersrud – Foto: BCC

I denne filmen kan du se resultatet av at organisasjonen snudde seg raskt. Fra det nye TV-studioet sendes det forkynnelse, sang og online engasjement gjennom hele påsken. Både selve studio, og de nye, interaktive plattformene som er utviklet, vil nok bli til stor nytte også videre fremover. Det kan nemlig se ut som det blir en god stund til vi igjen kan samles til større, internasjonale stevner.

Klikk på linken i bildet over for å se det interaktive TV-studioet, og hvordan medlemmer og menigheter fra hele verden kan samles online!

LES MER:
Virtuell påske blir starten på noe nytt
Online påskecamp samler enda flere enn planlagt

Del :
Relaterte artikler
Meny