Julekonsert på adventstevnet 2022

Gjenopplev førjulstemningen fra helgens adventsstevne

Med julens budskap i fokus var flere hundre frivillige i sving denne helgen. Både med sang, musikk og forkynnelse, og hyggelige førjulsaktiviteter for barna.


Til sammen har åtte lokalmenigheter bidratt for å skape en stemningsfull adventshelg for venner fra over 20 land. De delte ut mat, satte i stand julemarked med mange ulike salgsboder, arrangerte juleverksted for barna og gjennomførte en uforglemmelig konsert – alt med bidrag fra frivillige krefter i ulike aldre.

På programmet for stevnet stod både trosoppbyggende møter, juleverksted for barn, julegrantenning og festkveld som helgens høydepunkt.

Fakta om stevnet

  • Over 6 200 deltakere
  • 22 land er representert
  • Nesten 900 frivillige skift
  • Arrangør er BCC Event, med flere lokalmenigheter som medarrangører

Feststemt lørdagsprogram

Lørdag kveld var det duket for oppbyggelse, julemusikk og festmåltid. Musikere, korister og solister har tilbragt nesten 1 000 frivillige timer denne høsten for å forberede seg, og publikum ble ikke skuffet.

Julekonsert på adventstevne 2022
Flere hundre barn åpnet hele konserten med julesangen «Ute faller sneen tett».

Barnas åpning av julekonserten

For et lite barn er det en stor opplevelse å få være med å synge foran en fullsatt sal. Barna har øvd i lang tid for å bli klar til konserten, og det var tydelig for publikum å se at de har gledet seg til å stå der og dele sin sangglede.

Sanginnslag fra Nederland på årets adventstevne
Flere land bidro med innslag, her fra Nederland.

Under kan du gjenoppleve en av sangene som ble fremført: