BCC fornyer sitt visuelle uttrykk


Tekst: Anne Lea K. Nielsen

BCC har tatt omfattende grep for å bygge trossamfunnet opp som et internasjonalt forbund, slik at menigheten kan drives på en god måte også i framtiden. Vi jobber for å utføre misjonsoppdraget Jesus ga oss, i samme ånd som grunnleggeren Johan Oscar Smith arbeidet for 100 år siden.

Les også: BCC blir et forbund i fremtiden

BCC er det eneste norske trossamfunnet med internasjonal utbredelse, og er spredt over mer enn 50 land, på alle kontinenter. BCC har i dag trosfeller og samarbeidende organisasjoner over hele verden, uten at dette til i dag har hatt formelle juridiske strukturer.

– I tråd med hvordan andre internasjonale trossamfunn organiserer seg, har vi begynt en større omstrukturering for å etablere et internasjonalt forbund, sier Berit Hustad Nilsen.

Hun er kommunikasjonsleder i BCC og påpeker at den nye strukturen skal ruste trossamfunnet for de neste 50 årene, ved at alle enheter blir bundet sammen ved forbundets trosgrunnlag og formål.

For å finne frem til et felles grafisk uttrykk, som våre ansatte og våre medlemmer kan kjenne seg igjen i og være stolte av, har mange ansatte og frivillige jobbet sammen. Logoen vil bli tatt i bruk gradvis ut over høsten, og lokalmenigheter vil også bruke den nye logoen, når de blir tatt opp som medlemsorganisasjoner i forbundet.

Fornyelsen av logoen er første skritt i en større prosess for å finne frem til hvilke navn og konsepter vi skal satse på for forbundets ulike tilbud i fremtiden.

– Vi mener alvor med at vi ønsker å nå ut til hele verden med det kristne budskapet, og skal vi klare å realisere den visjonen, så trenger vi både en god organisering og en tydelig profil for innholdet vi produserer, sier Hustad Nilsen.