Julens budskap i animasjonsfilm for barn

I BCC har vi et aktivt produksjonsmiljø som gjennom flere år har opparbeidet seg kompetanse på å produsere TV, særlig for barn. Vi håper at flere kan ha glede av å se den fine fortellingen om Juleevangeliet. Se link nederst i artikkelen.


Tekst: Berit H. Nilsen / Foto: BrunstadTV

Brunstad Christian Church (BCC) har de siste årene satset millionbeløp på å utvikle TV-produksjon og produksjon til andre webplattformer.

Visjonen har vært å skape et produksjonsmiljø som opparbeidet både kompetanse og sans for innhold, i første omgang for deling til trossamfunnets deltakere i Norge og utlandet. Det er i all hovedsak medlemmene som har finansiert hele utviklingen ved å bidra med gaver, og mange er også aktive bidragsytere i de ulike produksjonene.

LES OGSÅ: Ny serie som gjør barna kjent med Jesus

Ønsker å dele innholdet med flere

Når kvaliteten er god nok og vi får produsert mer materiale, så vil stadig mer av innholdet deles med alle som er interessert i det kristne budskapet. Det er dette vi brenner for, og derfor har vi valgt å bruke så mye penger, tid og ressurser nettopp på denne utviklingen.

Innhold for barn er et satsningsområde

Et viktig satsningsområde har vært å lage positivt innhold til barn, som vi håper kan være et godt alternativ i den jungelen av tilbudet som finnes for barn i dag.

Vi tror det er viktig at kristne bidrar med å skape godt innhold, slik at også fremtidige generasjoner kan få høre budskapet om Jesus som vår frelser.

Klikk på bildet for å se og høre fortellingen fra Juleevangeliet:

LES OGSÅ: Kan animasjon gjøre evangeliet lettere å forstå?

www.brunstad.tv finner du mange episoder med innhold for barn. Under «Jul på BrunstadTV» finner du både juleevangeliet som tegnefilm, og andre spennende episoder, som «Olas Juleønske».

Ta gjerne en titt, og kontakt oss om du har tilbakemeldinger eller nye ideer til hvordan innhold for barn kan produseres eller deles.