Første bok: Johan O. Smiths samlede skrifter for salg

Etter omfattende arbeid med å samle, hente fram og skrive av brev og artikler av Johan Oscar Smith er den første boken klar. Gjennom den første boken får vi anledning til å følge Smith i tidsperioden 1890-1911.


Tekst: Sigurd Johan Bratlie  

Alle tekstene er skrevet av fra originalmanus der disse finnes, og boken er trykket i den språkdrakten som Johan Oscar Smith opprinnelig skrev dem i. Dette er et språk som til dels er ganske forskjellig fra det vi bruker i Norge i dag, men vi ønsker at leserne kan tilegne seg innholdet som det er.

Dersom du ønsker å bestille boken, send en e-post som inneholder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Antall bøker

Bestillingen sendes til: post@brunstadshop.no

«For den interesserte leser vil brevene og artiklene samlet gi grundig innsikt i hva Johan Oscar Smith så som sentralt for den som vil leve et gudhengivent kristenliv.»

 – Kåre J. Smith