Bilder fra barnelekene på BCCs julikonferanse

Tre innholdsrike barnestevnedager går mot slutten, og det gjør også BCCs julikonferanse. Se filmklipp fra de flotte barnelekene som Aktivitetsklubben i Horten arrangerte for alle barna på Brunstad.


Tekst: Johanne Reiersrud – Foto/redigering: Gadiel Lazcano / Caroline Smith / Joel Fitch

Barnedagene som har blitt arrangert for de over 3.500 barna som har deltatt på BCCs sommerkonferanse i år har ikke manglet høydepunkt. Det har vært musikal, egne temamøter for barn, aktiviteter, løpestafetter og mye mer. Og ikke minst har de velkjente barnelekene samlet hele Brunstads barn, foreldre og søsken til interaktive sceneshow inne i salen, hvor barn fra hele verden har fått delta i leker og konkurranser på den utvidede scenen.

Har planlagt barnelekene i ett år

Årets leker ble arrangert av Aktivitetsklubben i Horten, som i ett år har arbeidet med planer og forberedelser. Denne gangen fikk lekene navnet «Jakten på den forsvunne iskrystall», og gjennom en fengende storyline og spennende gameshow i storsalen, ble hele publikum dratt inn i handlingen, hvor barn fra ulike land selv fikk delta i ulike oppgaver på scenen. Oppgavene gikk ut på å få den forsvunne iskrystallen tilbake til det fantastiske iskremlaboratoriet, som sørger for at det stadig produseres iskrem, så alle barn og voksne som elsker is alltid kan få kjøpt dette.

Leker både ute og inne

Lekene besto av tre sceneshow fordelt på to dager, og etter åpningsshowet første dag kunne alle barn på Brunstad løpe ut i sola og delta i aktiviteter som også inngikk i jakten på iskrystallen. Her var det en mengde morsomme aktiviteter, hvor barna kunne samle små iskrystaller for hver oppgave man klarte.

400 frivillige i sving i to dager

Rundt 400 frivillige fra lokalmenigheten i Horten var i sving ute og inne disse to dagene, og all innsatsen de hadde lagt ned i mange måneder på forhånd gjorde at også årets arrangement ble en stor suksess for barna på sommerkonferansen. Vi sier tusen takk for strålende gjennomføring og noen fantastiske barneleker.

Link til bildeserie fra barnelekene i bildet over.