BCC sommerstevne 2023 - Brunstad Christian Church

Vi ser tilbake på en minnerik sommer

Med gode minner og opplevelser fra sommerens stevner og ungdomscamp tar mange fatt på hverdag, skole og jobb med fornyet glød. Fra midten av juli til et stykke ut i august har trosfeller fra fjern og nær vært samlet til trosoppbyggelse og fellesskap. Vi tar et tilbakeblikk på noe av det vi fikk være med på i sommer.


Mange reiser langt for å komme til sommerstevne i Norge, og det er forkynnelsen deltakerne samles om.

Selv om sommerværet var skiftende, var stemningen blant unge og eldre deltakere stabilt god.

Sommerukene har bydd på et fullspekket program med aktiviteter og innholdselementer for enhver smak. Mange vil nok huske den luftige turen de fikk i pariserhjulet på festplassen, en aktivitet som var sponset av en deltaker på stevnet.

Family Fun – barnas dag

Det yrte av liv på forplassen når hundrevis av barn skulle i gang med hinderløypa som tok dem innom spennende poster på veien frem til løypas høydepunkt – Color Fun.

Barn og ungdom har en helt spesiell plass i menigheten, her er de velkommen. Mange frivillige mentorer er med å vise omsorg for at de skal trives og føle seg både sett og hørt.

Barnemøte - BCC sommerstevne 2023

På barnemøte fikk barna bli bedre kjent med bibelhistorien om Josef og brødrene hans.

Sammen med lokale mentorer fikk barna i den midterste aldersgruppen bli med på en Tweens-dag med aktiviteter og innhold spesielt tilrettelagt for denne alderen.

Seniorlunsj - BCC sommerstevne 2023

Trivsel og fellesskap for 60+

Mange eldre benyttet muligheten til å delta på seniorlunsj og seniormiddag under stevnene. Her fikk de ro og tid til den gode samtalen i stemningsfulle soner.  

Sommercamp for ungdom

De som var så heldige å delta på ungdommenes sommercamp, vet at temperaturen og stemningen stiger enda flere hakk opp når ungdom fra alle deler av verden samles. Årets sommercamp var intet unntak. I hele fem dager fikk ungdommene delta på ulike aktiviteter på dagtid og trostyrkende møter og temasamlinger på kveldene.

Tusen takk til alle frivillige som har bidratt til å skape den gode rammen for stevneopplevelsen denne sommeren.

Underveis i stevnet var det mange kvinner og menn, unge og eldre, som vitnet om at de ville la det de fikk høre og oppleve disse sommerukene prege hverdagen og troslivet i tiden som kommer.