50-årsjubileum i Australia--5

50-årsjubileum for menigheten i Australia 

For litt over 50 år siden reiste Peter og Mientje Hardenberg til Australia for å drive misjon. I dag er det menigheter både i Melbourne og Sydney, med rundt 275 medlemmer til sammen. Se bilder fra 50-årsjubileet her.


Begivenheten ble feiret på det lokale stevnet nå i januar. Eva og Kåre J. Smith og andre tilreisende var til stede, venner som har hatt stor betydning for utviklingen av menigheten her. Det ble mange interessante og gode innslag om hvordan menigheten har vokst frem. Og om hvordan stevner på Brunstad og sendingene derfra har hatt betydning for utviklingen av menigheten i Australia. 

Digitale sendinger knytter oss sammen 

Den teknologiske utviklingen har skjedd raskt de siste årene. Vennene i Australia har fulgt med på sendinger fra stevner på Brunstad, enten på direktesendinger, eller når det passer best med tanke på tidsforskjellen. Dette har gjort at vennene her har blitt mer og mer knyttet sammen med resten av menigheten over hele verden. Og i fjor fikk nesten hele menigheten fra Australia oppleve sommerstevnet på Brunstad. Opplevelsen er at den samme tro som forkynnes sentralt fra stevnene, også er til stede på de lokale møtene i Australia, og i den enkeltes liv.  

Når det er fest i Australia så hører det med å synge noen av de gode gamle australske sangene, som «Waltzing Mathilda» og «We are one, but we are many». Disse ble fremført til stor glede for publikum. 

Vennene i Australia uttrykte stor takknemlighet for de 50 årene som har gått siden menighetens spede begynnelse her, og gleder seg til fremtiden.