Snart er helgens online-stevne i gang

Det er et år siden vi var samlet til tradisjonelt stevne med deltakere fra over 30 nasjoner. I år følger deltakere over hele verden BCCs stevne for kvinner virtuelt. Nå gjøres det klart til online kick-off for helgen, med bidrag fra flere land.


Tekst og foto: Ulrikke Andresen

Snart vil trosfeller worldwide «sjekke inn» i den virtuelle møtesalen via app for å følge første sending fra sine hjem. BCC Media er klare med et lite crew, som er drillet i å produsere live-TV.

Samme år i fjor var det liv og latter på konferansesenteret i Vestfold, med deltakere fra flere land som gledet seg til en helg med gode venner og inspirasjon til troen. Denne fredagskvelden er konferansesenteret stille og mørkbelagt, og kun et TV-personell er å finne i konferansesalen.

Årets stevne blir altså gjennomført online med sendinger fra studio, og eventuelle lokale opplegg dersom det lar seg gjøre etter smittevernreglene som gjelder der man er.

Klar for live-sending: BCC Media sender online stevne til trosfeller i alle verdensdeler. Foto: Ulrikke Andresen

Kick-off med bidrag fra mange land

Det rigges nå klart til første sending. Her kan deltakerne glede seg til en samlende kveld med oppbyggelige innlegg og sanger fra mange steder. India, USA, Nederland og Sør-Afrika er noen av dem som har bidratt til kveldens innhold.

Susi Almås

– Vi prøver å få frem et mangfold med mange bidrag fra forskjellige land. Det blir både filmer, taler og musikk fra flere deler av verden, og som vi håper vil inspirere damer i flere aldre, sier Susi Almås, regissør for kveldens TV-sending.

Online stevnet videre vil altså bære preg av BCCs internasjonale mangfold, med filmer, innlegg og musikk fra forskjellige land. På lørdagen kan en se fram til et møte på ettermiddagen, og en påfølgende festsending på kvelden. Arrangementet avsluttes søndag.

– I løpet av helgen blir det også tid og mulighet til å sende inn bilder og hilsener som jevnlig oppdateres på TV-skjermen. Jeg håper vi kan gi deltakerne en følelse av fellesskap, og at det blir en innholdsrik opplevelse for alle, sier Susi.