56 ungdommer fra Sør-Amerika tilbrakte påsken i Norge

Påskeferien i år ble en ganske spesiell opplevelse for de 56 ungdommene fra Sør-Amerika  som hadde reist til Norge for å delta på BCCs påskecamp og påskekonferanse. Se filmklipp fra noen av opplevelsene deres her.


Film/redigering: BrunstadTV – Tekst: Johanne Reiersrud 

De 56 ungdommene kommer fra Peru, Chile, Argentina og Brasil, og ble i Norge i rundt 10 dager. Gjennom halvannet år hadde de jobbet og spart til turen, og oppholdet skuffet ikke. De forteller om en helt unik reise, preget av samhold og nye opplevelser for livet.

Under påskecampen deltok de sammen med ungdom fra hele verden på mange ulike aktivitetstilbud, mens kveldene ble fylt av fellesskap, inspirasjon og trosoppbyggende samlinger i konferansesalen på Brunstad.

Gjennom film og korte intervjuer ble deres historie formidlet til resten av konferansedeltakerne under «Brunstadmagasinet» under påskekonferansen, og her fremførte de også et inspirerende sanginnslag på vekselvis norsk og spansk for de nesten 6.000 tilhørere i storsalen. Se hele innslaget i linken over!

Her forteller tre av de unge litt mer om sine opplevelser i Norge: