BCCs sommerkonferanse i juli

BCC medlemmer fra hele verden kom til Oslofjord Convention Center i Stokke for å delta på sommerens konferanse.


9962 personer, herav 2771 barn, 4324 ungdommer og 2663 voksne over 36 år, deltok på konferansen i juli. De to sommerukene var fylte av aktiviteter for barn og ungdom, konkurranser, leker, turneringer og konserter. Men det var likevel møtene med trosoppbyggelse som sto i sentrum under selve konferansen. Alle møtene ble tolket til 17 ulike språk, og møtene ble distribuert via BrunstadTV til BCC-medlemmer over hele verden.

I løpet av konferansen ble det også avholdt et viktig informasjonsmøte i studio-programmet «BrunstadMagasinet», der siste nytt om økonomi, organisasjon og strategi ble presentert for BCC-medlemmene. Daglig leder Vegar Kronstad presenterte i en film de viktigste tallene fra BCCs årsrapport for 2015.

Både ungdom og barn hadde en egen del i konferansen, der innhold, form og formidling var tilpasset målgruppen. Flere lokalmenigheter hadde på forhånd forberedt sanger, show, filmer og aktiviteter, og bidro i stor grad til å gi samlingene variasjon og bredde.