Fra opprigg til ferdig program: TV-produksjon i bilder

Hver måned sender BCC informasjon og nyheter til sine medlemmer, gjennom en stor TV-produksjon hvor nesten 50 personer er i sving. Her viser vi noen ferske filmklipp fra innspillingen av Brunstadmagasinet.


Foto: Randi Hutt/Clemens Staiger – Redigering: Brian Noronha 

Brunstadmagasinet er et høydepunkt for BCCs medlemmer, som gjennom TV-skjermen skaper fellesskap og formidler motiverende og trosoppbyggende innslag. Det satses stort på at medlemmer fra alle verdensdeler skal få med seg disse sendingene, og programmet tolkes derfor til hele 20 språk.

Programmet er BrunstadTVs mest ressurskrevende produksjon, og i forkant av februarsendingen brukte 15 personer til sammen nesten 200 timer på å rigge opp BrunstadTVs mobile studio i Oslo.

Med studioet på plass rykket selve produksjonscrewet på 27 personer inn, og innspillingen av Brunstadmagasinet ble unnagjort på rundt 5 timer, inkludert teknisk gjennomgang og prøver.

En fantastisk besetning sørget igjen for en vellykket innspilling, og vi vil legge ut mer informasjon om programmet her på bcc.no når sendingen er gått på lufta.

Klikk på bildet over for å se filmen om opprigging og innspilling, som er produsert av noen av BrunstadTVs unge medarbeidere.