BCCs egen TV-kanal

BrunstadTV

BrunstadTV er Brunstad Christian Churchs egen TV-kanal. BCC har siden 1998 sendt direkte-tv fra konferanser på Brunstad, og fra noen lokale arrangementer. BrunstadTV i dagens form ble etablert i 2010, og var første gang på lufta 2. april 2011.

BrunstadTV er en ikke-kommersiell kanal, finansiert ved misjonsgaver. Det meste av programinnholdet sendes til BCCs medlemmer via Telenors satellitt THOR 5. I tillegg sender BrunstadTV via internett-stream for medlemmer utenfor Europa. 

BrunstadTV har også Web-TV med video on demand, og publiserer programinnhold på vår YouTube-kanal.


BrunstadTV på YouTube

 

En fast stab med ansatte drifter kanalen til daglig, og er delt inn i fire team;

  • – Redaksjon
  • – Programproduksjon
  • – Flerkameraproduksjon
  • – Distribusjon

Flere deltakere fra BCCs ungdomsprogram YEP bidrar også i BrunstadTVs produksjon og drift, i tillegg til at mange av BCCs medlemmer bidrar med frivillig innsats under store live-eventer, for eksempel under konferanser på Oslofjord Convention Center på Brunstad i Vestfold.

Hovedkontor og produksjonsmiljø ligger i Oslo, mens teknisk hovedkontroll er plassert på Oslofjord Convention Center.

 

BrunstadTVs visjon er å formidle positive og gode verdier til barn, ungdom og familier, og er et viktig medium for å nå ut med informasjon og budskap.

Det blir hvert år produsert flere ulike TV-serier for barn, ungdom og familier. BrunstadTV er også en viktig informasjonskanal for BCCs medlemmer, og formidler månedlig dette via aktualitetsprogrammet «BrunstadMagasinet». Flere ganger årlig avholdes det ideworkshops for å skape bredde og variasjon i type programmer som tilbys på kanalen.

BrunstadTV deltar med jevne mellomrom på ulike internasjonale messer, for å holde seg oppdatert både på innholdsproduksjon, teknologi og utstyr.

BrunstadTV har i flere år investert i mye teknikk og utstyr, som store LED-skjermer, HD bildekontroll, HD produksjonsbuss og lignende. Det kreves en stadig utvikling og sikker drift for å håndtere de komplekse produksjonene, spesielt under BCCs store konferanser på Brunstad.

Relaterte artikler

BCC gir verdifull kompetanse innen mediegrafikerfaget

BCC gir verdifull kompetanse innen mediegrafikerfaget

Det er både givende og krevende å skulle tilby læreplass til ungdommer som ønsker å lære seg et fag. I Brunstad Christian Church (BCC) har mange ungdommer gjennomført og bestått ...
Les mer
VIDEO: BrunstadTV på internasjonal messe for teknologi

VIDEO: BrunstadTV på internasjonal messe for teknologi

BCCs eget mediehus jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle sin kompetanse innen teknologi og formidling. En del av teamet tok nylig turen til Amsterdam for å få ny inspirasjon ...
Les mer
Se videoreportasjene disse ungdommene har laget fra sommercampen!

Se videoreportasjene disse ungdommene har laget fra sommercampen!

I fire hele dager har det vært full aktivitet på sommercampen på Brunstad, og på dagtid har ungdommene kunne velge mellom 16 ulike tilbud. Her kan du se vidoereportasjer fra ...
Les mer
Meny

Bitnami