BCCs egen TV-kanal

BrunstadTV

BrunstadTV er Brunstad Christian Churchs egen TV-kanal. BCC har siden 1998 sendt direkte-tv fra konferanser på Brunstad, og fra noen lokale arrangementer. BrunstadTV i dagens form ble etablert i 2010, og var første gang på lufta 2. april 2011.

BrunstadTV er en ikke-kommersiell kanal, finansiert ved misjonsgaver. Det meste av programinnholdet sendes til BCCs medlemmer via Telenors satellitt THOR 5. I tillegg sender BrunstadTV via internett-stream for medlemmer utenfor Europa. 

BrunstadTV har også Web-TV med video on demand, og publiserer programinnhold på vår YouTube-kanal.


BrunstadTV på YouTube

 

En fast stab med ansatte drifter kanalen til daglig, og er delt inn i fire team;

  • Redaksjon
  • Programproduksjon
  • Flerkameraproduksjon
  • Distribusjon

Flere deltakere fra BCCs ungdomsprogram YEP bidrar også i BrunstadTVs produksjon og drift, i tillegg til at mange av BCCs medlemmer bidrar med frivillig innsats under store live-eventer, for eksempel under konferanser på Oslofjord Convention Center på Brunstad i Vestfold.

Hovedkontor og produksjonsmiljø ligger i Oslo, mens teknisk hovedkontroll er plassert på Oslofjord Convention Center.

 

BrunstadTVs visjon er å formidle positive og gode verdier til barn, ungdom og familier, og er et viktig medium for å nå ut med informasjon og budskap.

Det blir hvert år produsert flere ulike TV-serier for barn, ungdom og familier. BrunstadTV er også en viktig informasjonskanal for BCCs medlemmer, og formidler månedlig dette via aktualitetsprogrammet «BrunstadMagasinet». Flere ganger årlig avholdes det ideworkshops for å skape bredde og variasjon i type programmer som tilbys på kanalen.

BrunstadTV deltar med jevne mellomrom på ulike internasjonale messer, for å holde seg oppdatert både på innholdsproduksjon, teknologi og utstyr.

BrunstadTV har i flere år investert i mye teknikk og utstyr, som store LED-skjermer, HD bildekontroll, HD produksjonsbuss og lignende. Det kreves en stadig utvikling og sikker drift for å håndtere de komplekse produksjonene, spesielt under BCCs store konferanser på Brunstad.

Relaterte artikler

BCC gir verdifull kompetanse innen mediegrafikerfaget

BCC gir verdifull kompetanse innen mediegrafikerfaget

Det er både givende og krevende å skulle tilby læreplass til ungdommer som ønsker å lære seg et fag. I Brunstad Christian Church (BCC) har mange ungdommer gjennomført og bestått ...
Les mer
Hebreerbrevet i nytt format vekker interesse hos ungdom

Hebreerbrevet i nytt format vekker interesse hos ungdom

Hvordan inspirere ungdom til å interessere seg for innholdet i en av det nye testamentes kanskje mest intellektuelt krevende bøker? Det har ildsjeler, dedikerte ansatte, og en hel rekke menigheter ...
Les mer
Julens budskap i animasjonsfilm for barn

Julens budskap i animasjonsfilm for barn

I BCC har vi et aktivt produksjonsmiljø som gjennom flere år har opparbeidet seg kompetanse på å produsere TV, særlig for barn. Vi håper at flere kan ha glede av ...
Les mer
Meny