Filmvisning: Hauge – mannen som vekket Norge

Hans Nilsen Hauge inspirerte kristne og påvirket en hel nasjon. I sommer kommer en ny dokumentarfilm om «mannen som vekket Norge». I samarbeid med Manymore Films ønsker vi velkommen til før-premiere på Oslofjord Convention Center.


Dokumentaren gir et innblikk i livet til Hans Nielsen Hauge, som er en av de personene som har hatt størst innflytelse på samfunnet i Norge de siste 250 årene, både som forkynner, likestillingsmann, industriherre og forfatter.

I samarbeid med Manymore Films viser BCC Norge filmen på Oslofjord Convention Center torsdag 14. juli, i forkant av BCCs sommerstevne.

Gjennom intervjuer med Hauge-eksperter, programvertens besøk på historiske plasser og dramatiseringssekvenser fra Hauges liv fortelles historien om Hauge. Den tar for seg reisen fra åndsdåpen på åkeren i Tune i Østfold, via forfølgelse og nesten ti år i varetekt uten dom under kummerlige forhold, helt frem til Hauges totale oppreisning i 1824.

Produsent: Hans Media AS
Regissør: Harald Flem
Distributør: Manymore

Lengde: ca. 75 min.

Arrangementet er åpent for alle, og billetter kan fåes her: 

Dokumentaren vises i storsalen på Oslofjord Convention Center, og det er mulighet for å parkere på området (p-avgift). Billett vises ved inngang.

Se traileren her

Velkommen til visning på Oslofjord Convention Center. Foto: BCC