Lurer du på hva BCC står for?

Det har skjedd mye i BCC de siste årene, og vi har fått på plass en internasjonal struktur for trossamfunnet. Velkommen til vår nye nettside.


Her på siden kan du bla igjennom en historisk tidslinje og få oversikt over hvordan trossamfunnet startet i det små i 1898, og siden har fått internasjonal utbredelse.

Under organisering kan du lese om hvordan forbundsstrukturen, som er under etablering fra 2020, markerer starten på en ny tid. Dette er for å sikre trossamfunnet en solid organisatorisk ramme for vår internasjonale virksomhet, slik at forkynnelsen og trosutøvelsen får de beste vekstbetingelsene for kommende generasjoner.

LES OGSÅ: Om oss

Flere av våre satsinger, som fortsatt er i etableringsfasen, vil ha integrerte sider som viser hvordan de bidrar til å oppfylle formålet. Sammen med BCC-forbundets nettside gir det innblikk i hvordan vi jobber for å nå ut med budskapet til flere som vil høre, lære og gjøre det Jesus har befalt. Det innebærer en indre kraft og et liv som gir verdi, både til enkeltmennesker og til hele samfunnet. Dette vil vi gjerne fortelle om.

Vi ønsker at siden blir stedet man går for å finne siste nytt fra BCC, og at både medlemmer og andre som er interessert i vår virksomhet her kan finne svar på spørsmål man lurer på.

LES OGSÅ: Ofte stilte spørsmål

Innholdet utvikles stadig, så ta gjerne kontakt om du har tips til forbedringer!

Ungdomscamp sommeren 2021.