Med ønske om en fredfull og god jul

Utgangen av 2021 ser nok ganske annerledes ut enn mange av oss hadde ventet, men likevel gir julens budskap håp og tro for framtiden vi går i møte. BCC ønsker alle en velsignet julehøytid og et riktig godt nyttår med denne julehilsenen.


Av BCC

Siste søndag i advent inviterte Norges Kristne Råd til «Julekort fra Norge»: en stemningsfull førjulssending i samarbeid med medlemskirkene, TV-Inter og Kirkens Nødhjelp. Det ble mange vakre sanginnslag, og hilsener fra både ung og gammel i ulike deler av kristen-Norge.

BCC sendte også inn en hilsen for anledningen, hvor forstander Harald Kronstad delte noen oppmuntrende ord til seerne:

– Vi har hatt to spesielle år, og pandemien har satt noen begrensinger. Men vi er veldig takknemlige for at den digitale utviklingen har gjort det mulig for oss å samles på tvers av kulturer og kontinenter, og brakt oss sammen via den digitale verden, åpnet Harald Kronstad.

– Våre tanker går også til de som er forhindret fra å samles med sine kjære og kjente disse dager. Vi ønsker Guds velsignelse også over de som ikke kan samles til trosoppbyggelse og samfunn slik de hadde ønsket. Vi ønsker alle sammen en riktig god jul, samlet i fred, glede og takknemlighet, med frelseren, vår redningsmann, i sentrum!

Under kan du se hele filminnslaget, som også inneholder en nydelig tolkning av julesangen Oh Holy Night, fremført på BCCs julekonsert i begynnelsen av desember.