Ny daglig leder i BCC

Vi ønsker Steinar Riise velkommen til BCC, han har tiltrådt stillingen som daglig leder. Han overtar denne rollen fra Vegar Kronstad.


Av: Anne Lea K. Nielsen – Foto: BCC

Steinar Riise kommer fra Stavanger og har jobbet i ulike lederstillinger i oljebransjen i over 15 år. Som daglig leder blir hans oppgave å lede BCC i overgangen til forbundsmodellen. Tanken med forbundsmodellen er å sikre en effektiv organisering av menighetens totale virksomhet, og møte de behov BCC har som et internasjonalt trossamfunn.

Stillingen som daglig leder har han takket ja til, fordi han personlig er veldig engasjert i BCCs overordnede formål.

– Jeg gleder meg til å bli en del av organisasjonen og har begynt å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne, som daglig gjør en stor innsats for at BCC kontinuerlig kan levere på forventninger fra BCCs medlemmer. I tillegg ser jeg fram til å ivareta andre relasjoner for å skape det nødvendige arbeidsrom for å oppfylle BCCs formål, sier Riise.

Vegar Kronstad går over i rollen som økonomisjef.

– Vi takker Vegar Kronstad for innsatsen han har lagt ned i jobben daglig leder i BCC gjennom flere år, og setter pris på at han vil fortsette i organisasjonen som økonomisjef, sier styreleder Berit Hustad Nilsen.