VIDEO: BrunstadTV på internasjonal messe for teknologi

BCCs eget mediehus jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle sin kompetanse innen teknologi og formidling. En del av teamet tok nylig turen til Amsterdam for å få ny inspirasjon til formidling av det kristne budskapet. Se videoklippet fra en av verdens største messer for medier og teknologi.


Tekst: Ulrikke Andresen

BrunstadTV jobber med å formidle evangeliet slik at flere mennesker over hele verden kan høre det budskapet Jesus kom med, både ved å produsere innhold til søndagsskole, ungdomsarrangementer og for nettdistribusjon.

Gjennomsnittsalderen på medarbeiderne er 25 år, så det er et friskt og kraftfullt miljø med ildsjeler som stadig tenker nytt. Det jobbes med å formidle det kristne budskapet på en enkel måte med moderne teknologi, og da gjelder det å oppdatere seg på utviklingstrendene.

I september hvert år arrangeres messen IBC (International Broadcasting Convention), som selv skriver at de er verdens mest innflytelsesrike messe innen medier, teknologi og underholdning. Mer enn 1700 aktører var deltakere på messen i 2019, og BrunstadTV benyttet sjansen til å la seg inspirere.