BCC takker for en fantastisk sommer

Vi er inne i den siste sommerstevneperioden for i år. Det er opplevelse av minneverdige uker med gode møter, nye vennskap, og inspirasjon for menighetslivet. Men størst av alt er den kjærligheten og forkynnelsen som inspirerer til å leve et aktivt kristenliv.


Tekst: Berit H. Nilsen – Foto: BCC

Vi har fått høre ord og opplevd fellesskap som er åndelig påfyll, og de ordene vi har hørt skal vi ta med oss videre inn i hverdagslivet.

LES OGSÅ: Fem om dagen: en sunn tro.

Omfattende program og mange deltakere

Det har vært hektiske uker med to sommerstevner som har over 7.000 deltakere hver, pluss en sommercamp for ungdom med nesten 4.000 deltakere.

LES OGSÅ: Live podcast og samarbeid mellom generasjoner

Tilbakemeldinger fra medlemmene viser at både arrangementet og stevneprogrammet faller i smak. Og for oss i BCC-organisasjonen er det motiverende når medlemmene opplever at stevnene svarer til forventningene de hadde før de kom.

Vi kommer fortsatt til å jobbe for å utvikle disse arrangementene, som vi ser som en viktig del av vår misjonsprofil. Ved å ta vare på barna og ungdommen, så de også kan får høre og lære det budskapet Jesus kom med, vil den kristne virksomheten fortsette i stadig nye generasjoner.

LES OGSÅ: Barnestevne med lek og moderne formidling

En forkynnelse som fører til et gudfryktig liv

Forkynnelsen på sommerstevnene har vært kraftig, skarp og klar, og er en stor inspirasjon til å reise hjem og øve oss i gudsfrykt, den gudsfrykt som er nyttig til alt, og har løfter både for dette livet og det som kommer. (Paulus første brev til Timoteus, kapittel 4, vers 7-12)

LES OGSÅ: Sommerstevne med deltakelse fra 42 nasjoner

Bernt Stadven (88) ledet hele sommerstevnet med stødig kurs. Foto: BCC

Interesse fra lokale medier

I sommer har vi opplevd økt interesse for å skrive om BCCs sommerstevner, særlig fra lokalavisene i Vestfold. Så store arrangementer setter sitt preg på nærmiljøet, og da synes vi det er fint at de vil fortelle litt mer om det.

Vi håper at både nærmiljø og næringsliv i Stokke, Tønsberg og Sandefjord opplever at de internasjonale stevnene BCC har på Oslofjord er et positivt tilskudd i regionen.

Flere presseoppslag både i lokale og nasjonale medier i sommer. Faksmilie, f.v: Tønsbergs Blad, Sandefjords Blad og Finansavisen

Videre kan du lese artikler som er skrevet om sommerarrangementene på Brunstad i Vestfolds lokalaviser.

Oppslag i Tønsbergs Blad:

Oppslag i Sandefjords Blad:

Artikler på bcc.no

Her kan du lese flere artikler som vi har delt på denne siden i løpet av disse sommerukene: