«Fra Kåre» ønsker god sommer med tre dagers ferie

Med en inspirerende sommerhilsen ønskes alle BCC-medlemmer en god og aktiv sommer. Podcasten «Fra Kåre» har cirka 8.000 lyttere daglig, den tolkes til 16 språk, og det er et kraftfullt budskap som deles.


Tekst: Anne Lea Nielsen – Foto: BCC

Siden 2016 har det vært produsert over 500 episoder, hver av dem varer rundt 10 minutter. For lytterne, som er BCC-medlemmer i aldersgruppen 13 til 100 år, er disse daglige sendingene en inspirasjon til å få utrettet noe i sitt kristenliv.

Arbeidsomhet og samfunnsnytte

Innholdet er en samtale med ulike temaer og historier, og sist fredag ønsket Smith lytterne en riktig god sommerferie med en litt spesiell hilsen. Han anbefalte å ta seg 2-3 dagers ferie, for deretter å gjøre noe annet. Som for eksempel å bidra med frivillig innsats under sommerens arrangementer på Brunstad. Utsagnet kom fra en vitenskapelig artikkel han har lest, som passet godt i forhold til den drivkraften som kjennetegner kristne mennesker.

Det er vel tvilsomt om noen avlyser Syden-turen på bakgrunn av dette. Men det å sette arbeidsomhet på agendaen, må vel være noe av det mest samfunnsnyttige som finnes.

Sommerstevner og frivillig innsats

For de aller fleste BCC-medlemmer er stevnene og Brunstadsommeren noe helt spesielt. Der er det fest, glede og høytid, og samtidig anledning til å bidra med frivillig innsats.

Vi planlegger nå for fullt årets to sommerstevner og ikke minst sommercampen for ungdom. I alt skal 20.000 gjester oppleve stevnene som årets høydepunkt, så her er det god anledning for å være en av dem som vil gjøre nytte for seg, så flest mulig kan oppleve det slik.

Det trenges mange villige hender til å utføre de ulike programelementene i stevnet, og vi gleder oss til å jobbe sammen om dette.

Program for BCCs sommerstevner i juli og august:

Aktiviteter på sommercampen i juli:

 • Fotball
 • Golf
 • Sandvolley
 • Adventure
 • Fotografering
 • Lifestyle
 • Media
 • Musikk
 • Rollergames
 • Friluft
 • Vannsport

I tillegg er det kveldsarrangementer med trosopplæring, forkynnelse og inspirasjon til de unge deltakerne som er samlet fra land over hele verden.

Innholdsrik sommeruke for ungdom i alderen 13-25 år. Program: Brunstad Ungdomsklubb