Plass til nye generasjoner på Brunstad

BCC opplever en enorm interesse for sine internasjonale konferanser, og som den største kunden samarbeider vi med Oslofjord for å finne løsninger som gir plass til alle som ønsker å delta. I fjor viste 5.000 BCC medlemmer interesse for å kjøpe langsiktige suiteleieavtaler med Oslofjord, og nå er løsningen her.


Tekst: Anne Lea Nielsen – Foto: BCC

Høsten 2017 meldte over 5.000 personer at de ønsket overnatting på Brunstad, gjennom en interesseundersøkelse som ble gjennomført av Oslofjord. Flesteparten av disse var personer under 36 år, og det var også stor internasjonal interesse for de nye suiteleieavtalene.

De siste årene har litt over 2.000 BCC-medlemmer tegnet langtidsavtale med Oslofjord om leie av hotelleiligheter under BCC sine arrangementer på stedet.

Les også: Stor interesse for nye hotellavtaler på Oslofjord

Sommeravtaler åpner for nye muligheter

Tore Jørgensen, administrerende direktør i Oslofjord Convention Center, forteller at de har brukt mye tid på å utarbeide et produkt som kan dekke etterspørselen:
– Vi har sett på totalkabalen for å finne all ledig kapasitet, og deretter utarbeidet et nytt og fleksibelt produkt til BCC medlemmene, så alle de som vil kan få plass på deres konferanser. Det blir spennende å se hva responsen blir.

Løsningen er at familier og personer som ikke allerede har inngått avtale med Oslofjord nå kan kjøpe en sommeravtale. Prisen på en sommeravtale er kr 438.000,-, for å leie en suite i 20 år med opp til 30 døgn per år. Parkering er inkludert i prisen.

Sommerkonferansene er en viktig del av BCC-året

Hos BCC er man veldig fornøyd med det nye tilbudet til medlemmene:
– Våre medlemmer ønsker å sikre at de har gode bofasiliteter på BCCs konferanser i framtiden, og vi ønsker at de skal få samme mulighet som generasjonen før dem, sier daglig leder i BCC, Vegar Kronstad og legger til:

– Det produktet som Oslofjord nå har utarbeidet til målgruppen, tror jeg vil bli veldig populært, og det er et godt alternativ til de avtalene som mange allerede har tatt i bruk.

Sommeravtalene skal gjøre det mulig at enda flere kan få en egen suite å overnatte i under BCC sine arrangementer, hvor tusenvis av internasjonale deltakere fortsatt vil samles til sommerkonferanser om det kristne budskapet.

Les også: Klart for sommeruker med konferanser og fellesskap