Ungdomsklubb samlet 100 unge til LAN og fellesskap

Ungdomsforeningene for BCC-ungdommer skal gi et tilbud for ulike interesser, ikke bare for de som liker å drive med sport. I Grenland finner vi ungdomsklubben NANO, som samler rundt 30 data- og spillinteresserte hver uke. I høst inviterte de til en helg der LAN sto på programmet.


Film/redigering: BrunstadTV

Hos Nano tilbys ungdommene aktiviteter innenfor gaming, teknologi og prosjekter som dronebygging og koding. Av og til gjør også de andre ting som gocart eller paintball, og de jobber dugnad sammen for å dekke klubbens utgifter.

I høst ble to andre ungdomsgrupper fra Oslo og Sandefjord invitert til en fellessamling i Grenland, hvor 100 unge deltok i det kristne fellesskapet med en litt annerledes ramme.

Klikk på bildet over for å se film fra helgen