God jul til alle våre lesere

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år. Julebudskapet og julehøytiden er viktig for oss, og ikke minst er dette en viktig tid for barna, der deres behov og opplevelser gjerne står i fokus.


Av: Johanne Reiersrud

Julefeiringen har alltid vært en naturlig del av familie- og menighetslivet for BCC-medlemmer, der vi minnes det lille barnet som kom med håp om fred og frelse til menneskene. Vi håper spesielt at barn over hele landet i år får en jul fylt av glede, fred og gode minner sammen med voksne som viser dem omsorg og godhet.

Vår julehilsen kommer fra Sotra utenfor Bergen, hvor koret Seasound synger om gaven som kom til jorden den aller første julen. Sanggruppen samler hver uke 45 barn og unge rundt musikk og korsang, og avholdt nylig julekonsert for lokalbefolkning og BCC-medlemmer på Sotra. For 700 tilhørere fremførte de blant annet denne nydelige julesangen, som er skrevet av to av korets egne ildsjeler, Karethe Opitz og Dag Helge Bernhardsen.

Vi tar nå juleferie her på nettsiden, men er tilbake med nyheter fra BCCs nyttårskonferanse om få dager.