Innholdsrike uker på BCCs julikonferanse

Flere tusen BCC-medlemmene fra over 40 land har hatt flotte sommerdager på Oslofjord Convention Center. Se filmklipp fra fellesskap og aktiviteter under juli-konferansen her.


Tekst: Berit H. Nilsen – Film og redigering: Emely Kristoffersen og Jacob Cinnamon

Trosoppbyggelsen står i fokus på alle BCCs konferanser, og i tillegg legges det stor vekt på å tilby et godt og positivt aktivitetstilbud til de mange barna og ungdommene som deltar. Det er et rikholdig program som forberedes for de mange tusen deltakerne som kommer fra over 40 land. Nærmere 20 trosoppbyggende samlinger, TV-programmer med både informasjon og underholdning, og en rekke aktiviteter for barn og ungdom er gjennomført de to ukene juli-konferansen varte.

Under deler vi noen av filmklippene som ble vist på avslutningsfesten i helgen. Filmene viser et lite utdrag av «Brunstadsommeren», og er ikke utfyllende for alt som ble formidlet og arrangert i løpet av den to uker lange konferansen. Filmene er produsert av ungdom som er elever ved Brunstad Bibelskole, som bidrar med frivillig innsats under BCCs konferanser.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer og ser frem til BCCs august-konferanse, der nye deltakere møtes for å dele trosoppbyggelse og fellesskap.