Kick-off: Påskecampen 2017 er i gang!

Med over 3000 ungdommer i salen var stemningen høy og forventningene ikke lavere, da tiden endelig var kommet for å sparke i gang Påskecampen 2017.


Av: Johanne Reiersrud – Foto/redigering: Gadiel Lazcano/Hans G. Bertelsen 

– Kjære venner, velkommen til Påskecampen 2017 –  jeg håper dere får en fantastisk tid her! lød det fra skjermer og høyttalere mens Kåre J. Smith ønsket velkommen via Instagram Live Stream. Og skal man dømme på begeistringen i salen falt dette i smak hos det unge publikummet, som hele siste uken før påskeferien har ladet opp til et av årets høydepunkt gjennom nettopp sosiale medier og ulike apper.

Moderne virkemidler

Moderne virkemidler tas flittig i bruk når menighetens budskap skal formidles, og hele uken har ungdommen fått engasjerte, daglige videohilsener og utfordringer via menighetens egen apptjeneste, BrunstadTV og sosiale medier. Gjennom en egen serie kalt «fra Kåre» har temaet «Guds kraft» blitt belyst, et tema som også var overskrift på åpningsfesten

Et budskap til de unge

Det ble holdt appeller til de unge, vist filmer og fremført sanger fra menighetens musikksamling som illustrerte temaet på ulike måter. Målet med det hele er å hjelpe ungdommene til å forstå de mulighetene som ligger i et troende liv, der de unges energi og handlekraft kan gjøre dem til en positiv ressurs i sine omgivelser.

I ungdomsårene tar man ofte tar viktige valg for livet, og det er av avgjørende betydning å velge en god retning. Guds ord er veiledningen, og ved en ydmyk innstilling kan en følge den oppskriften som fører til et godt liv, der en alltid velger det gode fremfor det onde. Ved Guds kraft får man hjelp til å ta gode valg i alle de ulike situasjoner en møter, både i ungdomstiden og i voksenlivet.

Kick-off kvelden ble en inspirerende og verdig åpning av påskeuka som så mange unge har gledet seg til.

Se gjerne vår video fra kvelden over!

Les mer om Brunstad Ungdomsklubb her.