Avslutning med stil

Belysningen er dempet, og et knippe musikere fyller foajeen med rolig jazzmusikk. Mer enn 3000 festkledde ungdommer er samlet, og nyter et glass champagnebrus mellom røde løpere og blinkende kamerablitz, mens de venter på at salen skal åpne.


Tekst: Mattias Opitz – Foto: Gadiel Lazcano

Det er straks klart for Påskecampens avslutningsfest, og det er lett å merke at dette er noe ungdommene har gledet seg skikkelig til. Blant ungdommene finner vi igjen Daniel Johnsen og Tabita Lindberg, som deltar fra BCCs lokalmenighet i Bergen. De trenger ikke mye betenkningstid for å fortelle om sine opplevelser fra årets Påskecamp.

Les mer om Brunstad Ungdomsklubb her.

Tabita Lindberg

Nye venner med felles interesse

– Jeg har opplevd så masse bra, forteller Tabita, som nesten ikke vet hvor hun skal begynne. – Jeg har lært mye om riding under campen, og blitt kjent med mange nye jenter med samme interesse som meg. Temakveldene har også vært veldig innholdsrike, med forskjellige filmer, og konsepter som konkurransen «Kåre mot Røkla». Den variasjonen gjorde det mye lettere å få med seg budskapet!

Hun tenker seg litt om, før hun oppsummerer med et stort smil om munnen. – Jeg sitter igjen med mange gode opplevelser og venner. Dette har virkelig levd opp til forventningene, og det har vært den klart beste Påskecampen til nå!

Gode poeng å ta med hjem

portrett DJ
Daniel Johnsen

Daniel, som har hatt ishockey som sin aktivitet, nikker enig, og forteller begeistret om sin uke. – Dette har vært den beste påskecampen jeg har vært på! Lagene vi spilte mot var like tøffe som forventet, og jeg tror laget vårt må trene enda hardere neste sesong hvis vi skal klare å komme høyere på tabellen.

Uansett resultat er Daniel veldig glad for å ha blitt kjent med flere nye venner under turneringer han har vært med på. Og han synes også konkurransen den ene temakvelden var veldig interessant. – Jeg sitter igjen med mange gode poeng som jeg vil ta med meg hjem. Blant annet det å ta andre på alvor, og ikke bare tenke på seg selv. Jeg kan også gi tips og hjelp til de som kanskje ikke er så flink i en sportsgren, så de føler seg verdifulle, som vi hørte ble nevnt av mentorene som var med i konkurransen.

En uforglemmelig uke

Både Daniel og Tabita er klare for å komme seg inn på festen som snart starter. Det er tid for å feire en uforglemmelig uke, som nå skal avsluttes med stil. Men med seg hjem tar disse ungdommene meg seg både gode minner, nye vennskap, og ikke så rent lite inspirasjon og livslærdom til å guide dem videre gjennom ungdomsårene.

Se flere bilder fra ungdommens flotte avslutningsfest her:

20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-92 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-3 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-8 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-22 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-73 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-72 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-41 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-49 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-76 kopi
20170412_brunstad_paskecamp_Avslutningsfest-86 kopi