Sommerkonferansen i august

BCCs konferanse i august startet med en fargerik og underholdende familiedag. Mange frivillige hadde engasjert seg for å forberede og gjennomføre denne dagens rikholdige aktivitetstilbud.


På konferansen i august deltok 6172 personer, herav 1713 barn, 2543 ungdommer og 1760 voksne over 36 år. Under august-konferansen var det en større andel av deltakere fra land utenfor Norden, da dette passer bedre med fellesferien i Europa.

Også under august-konferansen var det mange aktiviteter, konkurranser og leker i løpet av uken. Men møtene med trosoppbyggelse sto også her i sentrum. Det var møter både for voksne, ungdom og barn, der deltakerne samlet seg om budskapet som ble forkynt.

Hele området ved Oslofjord Convention Center AS er reservert for BCC under konferansen, og deltakerne benytter seg flittig av alle de ulike servicetilbudene rundt omkring på stedet. De hyggelige leilighetene i «hagebyen» innbyr også til mange hyggelige samtaler over en god kopp kaffe.

BCC satser mye på å ha et levende og rikt musikkmiljø. Under kan du se noen utdrag fra musikkinnslagene på konferansen.