Årets Breivoll-Camp er sparket i gang


I strålende forsommervær og med gjester fra både Norge, England og Danmark, var det i dag endelig klart for årets Breivoll-Camp. Arrangørene har jobbet hardt for å innfri de mange og høye forventningene som har bygget seg opp de siste ukene, og så langt ser alt ut til å gå etter planen.

Les mer

Lokalt engasjement med fremtidsplaner


BCCs lokalmenighet i Hamar har 300 medlemmer og eier et eget aktivitetssenter i landlige omgivelser litt utenfor sentrum. Midt i mai var det tid for årsmøte i foreningen, hvor regnskapet og årsberetning for 2016 ble fremlagt. Styremedlem Frøydis M. Bratlie refererer fra samlingen.

Les mer

Vårfest for ungdommen


Forrige uke feiret vi Norges nasjonaldag, og for mange ungdommer i dette landet, startet feiringen allerede kvelden før. Det er også blitt en tradisjon i de fleste norske lokalmenigheter at ungdomsgruppene samler seg for å feire 16. mai kvelden sammen.

Les mer

Ja, vi elsker dette landet


– Hva hadde Norge vært uten dugnadsånd, uten naturen, uten havet, uten frihet til å tenke, mene og tro?  uttrykte kong Harald i sin og dronningens jubileumstale for en uke siden. Vi som bor her er privilegerte som kan leve i et så fritt og velfungerende land.

Les mer

Trosopplæring og fest for ungdom


BCCs lokalmenighet i Eiker har i en årrekke avholdt bibelundervisning og trosopplæring for 14-15 åringer. Undervisningen avsluttes hver vår med en stor fest, og nylig var storsalen på Fredfoss i Vestfossen pyntet og klargjort etter alle kunstens regler – med elleve jenter og gutter som midtpunkt for feiringen.

Les mer

Fotballmamma og camporganisator


Våren er tid for fotball, og sesongen er allerede godt i gang på de mange gresslettene på Breivoll i Ås kommune. Vi møtte Miriam Bekkevold, fotballmamma til åtte og en av ildsjelene i den lokale sportsklubben.

Les mer

Med Israel i sikte


Israel er et fascinerende land. Som reisemål kan det virke både eksotisk og litt i overkant spennende, men for 150 ungdommer fra Drammen er det snart en realitet. Derfor var forventningen stor da hele ungdomsgruppen ble samlet til kick-off i slutten av april, og nedtellingen til reisen kunne starte for alvor.

Les mer

Ut i Norge med YEP


YEP er et tilbud om ungdomsutveksling i BCC, og i skrivende stund er nesten 430 unge fra hele verden deltakere i programmet. En viktig suksessfaktor for dette er de mange frivillige voksne som bidrar med undervisning, tilrettelegging og gode opplevelser for ungdommene.

Les mer

Barns trygghet – et stort ansvar


«Det kan skje, det skjer, men skal ikke skje.» Det er et alvorlig tema som behandles i dag, og i salen lytter 120 kursdeltakerne oppmerksomt. De er representanter fra BCC’s ulike lokalmenigheter, og skal lære mer om hvordan en lokalt kan bidra til forebygging av vold, grenseoverskridende adferd og seksuelle overgrep mot barn og unge.


Les mer

Jubileumsrenn med vår i lufta


Et strålende vårvær kastet glans over fjellet da ildsjelene bak Syningrennet forrige helg arrangerte jubileumsfest på Storefjell. For tiende gang gikk startskuddet for det populære skirennet, som samlet 400 deltakere fra hele landet til konkurranse og fest.

Les mer
1 2 3 7
Meny