BCCs misjonsprofil


BCC har i mange år drevet et aktivt misjonsarbeid i flere verdensdeler. Både på nett, ved hjelp av personlig tilstedeværelse og ved å støtte regionale konferansesentre har menigheten arbeidet for at evangeliet kan utbredes til alle folkeslag.

Les mer

Brunstad Bibelskole tar imot 280 nye elever i høst


– Hjertelig velkommen da! sier Bjørn Nilsen, hovedlærer på Brunstad Bibelskole. Med sin store stemme og rungede latter fyller han rommet og får straks de over 300 ungdommene i salen til å lytte interessert. Bortsett fra mumlende oversetting til ulike språk, er det ikke mange lyder å høre.

Les mer

Hvis frivilligheten skal slutte med dugnad, hvem tar regninga?


Valget er unnagjort og vi følger i spenning med på hvordan landet vårt skal styres videre. At vi fortsatt har en statsminister som setter pris på frivilligheten i Norge, har stor betydning for hundretusener av bidragsytere i lag og foreninger.

Les mer

Aktivitetsklubben – en arena for blomstring


– Aktivitetsklubben er et sted barna skal få oppleve mestringsfølelse og suksess innenfor det de ønsker og liker, sier Karethe Opitz. Hun er en av mange ildsjeler som i flere år har jobbet for å gi spesielt gode og tilrettelagte tilbud til barna i lokalmenigheten sin.

Les mer

Ungdommelig engasjement i BCCs lokalmenigheter


Hvert år utføres det et omfattende arbeid for barn og ungdommer i BCC. Vi ble med på en samling i regi av BCCs lokalmenighet i Oslo Follo, der over 200 ungdommer i alderen 17-36 år møttes for å forberede seg til sesongen.

Les mer

70 brasilianere har norskundervisning hver uke


Midt ute i regnskogen i det enorme Amazonasområdet, i nærheten av byen Abaetetuba, ligger Camotim. Som i resten av Brasil er befolkningen her portugiskspråklig, men interessant nok finnes det en liten gruppe mennesker som lærer seg norsk i den lille landsbyen.

Les mer

Hvorfor velger BCC-medlemmer å satse på Brunstad? (2)


I forrige artikkel her på bcc.no møtte vi familien Tombre Nilsen, som delte sine tanker om utbyggingen på Brunstad. I dagens artikkel forteller de mer om sin egen investering, og om engasjementet de har for det lokale menighetslivet i Grenland.

Les mer

Hvorfor velger BCC-medlemmer å satse på Brunstad? (1)


Den omfattende utbyggingen på Oslofjord Convention Center går ikke upåaktet hen, og det er ingen hemmelighet at hundrevis av BCC-medlemmer har tegnet suiteleieavtaler for mange år fremover. Vi møtte en familie som har gjort akkurat dette, til tross for at det fra tid til annen fremsettes påstander om at menigheten blander børs og katedral på Brunstad.

Les mer

BCC er en seriøs organisasjon


I dag slår Tønsbergs Blad igjen opp saken om en trist familietragedie. La det være klart at vi har stor medfølelse med alle de som er berørte i denne familien. BCC ønsker ikke å bidra til at en familietragedie til stadighet skal trekkes fram i offentlighetens oppmerksomhet. Men når TB bruker en slik alvorlig sak til å fremsette grove beskyldninger om at BCCs ledelse skjuler overgripere, kan vi ikke la dette stå uimotsagt.

Les mer

Sammenhengen mellom BCC og Brunstadstiftelsen


Som navnet på menigheten tilsier, har stedet Brunstad vært sentralt for Brunstad Christian Church (BCC) sine medlemmer gjennom mange tiår. Brunstadstiftelsen har navnet fra samme sted, og er et viktig verktøy for å forvalte verdiene som ligger der.

Les mer
1 2 3 12
Meny

Bitnami