Med hjerte for de små: Åpen barnehage


Det er onsdag, og på Mordal omtrent 10 kilometer vest for Molde, har en travel 37-åring vært i sving siden morgenen. Seksbarnsmor Synnøve Jansen er leder for den åpne barnehagen her, og er opptatt av at foreldre med små barn skal ha dette positive tilbudet i sitt lokalmiljø.

Les mer

Regjeringsplattformen: Bedre kår i vente for frivilligheten?


Søndag ble en ny politisk plattform presentert av Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre (den såkalte Jeløya-plattformen). Og det er flere oppløftende signaler for de som utfører frivillig innsats i Norge. Blant sakene regjeringspartiene er enige om er blant annet forbedret momskompensasjon og en forenklingsreform for frivilligheten.

Les mer

Internasjonal ungdomsgruppe på vintertur til Hallingdal


Etter en god juleferie står et nytt halvår før døren for de 325 ungdommene som deltar på BCCs YEP-program i Norge. Og hva er vel bedre enn å starte det nye året med en skikkelig vintertur til Ål i Hallingdal, også kalt Norges vugge? Her fikk vi oppleve både norsk vintersport og trugetur i snødekte fjellandskap.

Les mer

Hvordan produseres et TV-program hos BrunstadTV?


BrunstadTV er en sentral avdeling i BCC. I tillegg til å formidle konferanser og menighetsarrangement ut til medlemmer over hele verden produserer kanalen flere nye programserier for barn og ungdom hvert år. Bli med bak kameraene og se hvordan en TV-serie blir til, fra forarbeid til ferdig produkt.

Les mer

Ett nytt år med hjerte for frivilligheten


Norge er bygd på dugnad, sies det, og frivilligheten har stått sterkt i hele vår moderne tidsalder. I sin nyttårstale trakk kong Harald frem nettopp betydningen frivillig innsats har for vårt samfunn.

Les mer

Innholdsrik nyttårskonferanse åpnet 2018


Nyttårshelgen var det igjen tid for internasjonal konferanse på Oslofjord Convention Center. 7.500 medlemmer fra 29 land deltok, og konferansen besto av to dager med trosoppbyggende møter, informasjon og markering av overgangen til det nye året med fyrverkeri og festligheter.

Les mer

Kreative ideer og konstruktiv kritikk åpner nye muligheter


Hva skjer når over 80 av BCCs lokalmenigheter engasjerer seg for å komme med nye ideer? Jo, det blir et hav av gode opplagtheter, og ikke helt fritt for kritikk av den eksisterende gjennomføringen av BCCs internasjonale konferanser og arrangementer.

Les mer

Nyttårsseminar for økonomiansvarlige og styreledere


Under Brunstad Christian Church (BCC) sin nyttårskonferanse ble representanter fra alle lokalmenighetene invitert til seminar, der viktig informasjon om økonomi, compliance og IT-løsningen «My Share» sto på agendaen.

Les mer

God jul til alle våre lesere


Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år. Julebudskapet og julehøytiden er viktig for oss, og ikke minst er dette en viktig tid for barna, der deres behov og opplevelser gjerne står i fokus.

Les mer

BCC – en aktiv forening med gode planer for 2018


Vi nærmer oss overgangen til 2018, og Brunstad Christian Church(BCC) kan se tilbake på et travelt og innholdsrikt år i foreningen. Ryddighet, åpenhet og orden i økonomien er avgjørende for å drive en så stor virksomhet på en god måte. Les mer her om hva neste års budsjett for BCC inneholder.

Les mer
1 2 3 16
Meny

Bitnami