Livet på YEP og bibelskolen


Da jeg først kom til Brunstad Bibelskole var jeg veldig spent på om dette året skulle bli akkurat slik som jeg hadde tenkt, skriver Nora Risnes fra Stord. Hun deltar på BCCs YEP-program dette året.

Les mer

Med Volleyball som samlingspunkt


I mange av BCCs lokalmenigheter er det aktive volleyballmiljø blant ungdom. Særlig på jentesiden er det høy oppslutning, og hver vinter spilles det flere ligakamper mellom lagene, som til slutt møtes til turnering under påskeuka. I midten av februar var det klart for andre runde i jenteligaen.

Les mer

Mentorordning: å gi noe av seg selv


Hver uke arrangeres det sosiale aktiviteter og sport for ungdom mellom 12 og 17 år i Brunstad Christian Church sine lokalmenigheter. I dette arbeidet er opplæringen i det å være mentor for andre en viktig del av hverdagen for de unge.

Les mer

Brunstadmagasinet februar: Forventning til sommerkonferansene


Brunstadmagasinet er TV-programmet som gir BCC-medlemmer fra hele verden informasjon og inspirasjon om tema og prosjekter som er viktige for dem. Februarsendingen hadde fokus på det som skal bli tidenes sommerkonferanse i 2018.

Les mer

Fra opprigg til ferdig program: TV-produksjon i bilder


Hver måned sender BCC informasjon og nyheter til sine medlemmer, gjennom en stor TV-produksjon hvor nesten 50 personer er i sving. Her viser vi noen ferske filmklipp fra innspillingen av Brunstadmagasinet.

Les mer

Konkurranse, fellesskap og glede når lokalmenighet samles til vinterdag


Det yrer av liv på det flotte friluftsområdet Breivoll i Ås Kommune denne søndagen. I BCCs lokalmenighet i Oslo Follo har søndagsskolegruppen invitert medlemmene til vinterdag.

Les mer

Inspirasjonshelg for sommeren 2018


For BCC-medlemmer verden over er sommeren og konferansene på Oslofjord Convention Center et høydepunkt man ser frem til. Denne helgen var rundt 100 representanter fra lokalmenighetene invitert for å legge planer som skal sørge for at sommeren 2018 blir bedre enn noen gang.

Les mer

Vennskapsmenigheter på vinterweekend


I BCCs lokalmenighet i Drammen er det omtrent 220 ungdommer mellom 13 og 35 år. Hvert år arrangeres det flere turer for disse, og forrige helg var det klart for vinterweekend i Trysil sammen med vennskapsmenigheten fra Hamar.

Les mer

Med hjerte for de små: Åpen barnehage


Det er onsdag, og på Mordal omtrent 10 kilometer vest for Molde, har en travel 37-åring vært i sving siden morgenen. Seksbarnsmor Synnøve Jansen er leder for den åpne barnehagen her, og er opptatt av at foreldre med små barn skal ha dette positive tilbudet i sitt lokalmiljø.

Les mer

Regjeringsplattformen: Bedre kår i vente for frivilligheten?


Søndag ble en ny politisk plattform presentert av Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre (den såkalte Jeløya-plattformen). Og det er flere oppløftende signaler for de som utfører frivillig innsats i Norge. Blant sakene regjeringspartiene er enige om er blant annet forbedret momskompensasjon og en forenklingsreform for frivilligheten.

Les mer
1 2 3 16
Meny

Bitnami