– Vi skal sørge for at barna føler seg trygge og ivaretatt


En gruppe unge aktivitetsledere fra BCCs lokalmenighet i Oslo/Follo sitter samlet og lytter oppmerksomt til Gjermund Haukelidsæter, som både alvorlig og engasjert formidler fra scenen denne tirsdagskvelden.

Les mer

Snart samler BCCs Påskecamp 4350 ungdommer fra hele verden


I et helt år har BCC-ungdommer gledet seg til den internasjonale ungdomscampen som arrangeres på Oslofjord Convention Center hver påske. I år et hele 4.350 ungdommer påmeldt – en økning på nesten 30% fra i fjor.

Les mer

Latin-amerikansk kulturfest på Bibelskolen


På Brunstad Bibelskole i år er det totalt 10 elever fra landene Brasil, Chile, Argentina og Mexico. Nå som de alle er samlet i vinterlandet Norge slo de seg sammen for å lage en spennende fest med innslag som gav oss andre et innblikk i deres kultur.


Les mer

Hvorfor arrangerer BCC egen kvinnekonferanse?


Denne helgen samles 4 350 kvinner i alle aldre til BCCs kvinnekonferanse. Gruppen er sammensatt, både i alder, livssituasjon, utdannelse og yrke, men alle deltakerne har en felles interesse: Å samles om sin kristne tro.

Les mer

Barneprogram på YouTube og workshop med nye ideer


Hver vår og høst avholder BrunstadTV workshop der gode ideer til nye program klekkes ut. BrunstadTV ønsker å være der barna er, så det å produsere gode barneprogrammer som tar utgangspunkt i YouTube som publiseringskanal har lenge vært på agendaen.

Les mer

Søndagsskolen – en viktig del av menighetslivet


Søndagsskolen har vært en viktig plattform for opplæring i kristne kirkesamfunn helt siden begynnelsen av 1800-tallet. I Brunstad Christian Church (BCC) sine lokalmenigheter har søndagsskolen vært et fast innslag i menighetslivet i mange år, og interessen for tilbudet ser ikke ut til å avta.

Les mer

Digital utvikling gir nye muligheter for frivilligheten


Under topplederkonferansen arrangert av Frivillighet Norge var den røde tråden i temaet hvordan frivilligheten kan utnytte og tilpasse de digitale og teknologiske mulighetene som stadig gir nye muligheter, men selvsagt også noen utfordringer.

Les mer

Livet på YEP og bibelskolen


Da jeg først kom til Brunstad Bibelskole var jeg veldig spent på om dette året skulle bli akkurat slik som jeg hadde tenkt, skriver Nora Risnes fra Stord. Hun deltar på BCCs YEP-program dette året.

Les mer

Med Volleyball som samlingspunkt


I mange av BCCs lokalmenigheter er det aktive volleyballmiljø blant ungdom. Særlig på jentesiden er det høy oppslutning, og hver vinter spilles det flere ligakamper mellom lagene, som til slutt møtes til turnering under påskeuka. I midten av februar var det klart for andre runde i jenteligaen.

Les mer

Mentorordning: å gi noe av seg selv


Hver uke arrangeres det sosiale aktiviteter og sport for ungdom mellom 12 og 17 år i Brunstad Christian Church sine lokalmenigheter. I dette arbeidet er opplæringen i det å være mentor for andre en viktig del av hverdagen for de unge.

Les mer
1 2 3 17
Meny

Bitnami