Avslutning av et innholdsrikt år på Brunstad bibelskole


En varm sommerkveld samlet alle de 260 elevene ved Brunstad Bibelskole seg til felles avslutningshelg sammen med de andre gruppene på ungdomsprogrammet. Fest og aktiviteter i skjærgården stod for tur ved avslutningen av dette skoleåret.

Les mer

Visjoner for framtiden og stabil økonomi


Representantskapsmøtet i BCC er en årlig samling, der 125 representanter fra styre, forstanderskap og lokalmenigheter fra mange ulike land møtes. Viktige drøftelser, beslutninger og tid til fellesskap er sentralt disse dagene.

Les mer

BCCs årsrapport for 2017 er publisert


BCCs sin årsrapport for 2017 er nå publisert på web. Her finnes informasjon om våre aktiviteter og prosjekter det siste året, sammen med årsregnskapet, som også er tilgjengelig i offentlige registre. Vi håper at den nye rapporten vil bidra til økt kunnskap om BCCs virksomhet og organisasjon, og ønsker god lesning.

Les mer

Brunstadsommeren er i gang – se bilder fra familiedagen


Endelig er dagen her, små og store har gledet seg helt siden i fjor til å komme tilbake til Brunstad. Det er strålende sommersol, og BCCs lokalmenigheter fra Vestfold har arrangert familiedag.

Les mer

Ungdom som setter seg mål – og når dem


Denne sommeren leverte to ungdommer sine fag- og kompetanseprøver etter to års læretid i BrunstadTV, begge med resultatet «meget godt bestått». BCC har i flere år vært opplæringsbedrift, og de siste årene har flere ungdommer gjennomført og bestått fagprøve i mediegrafikerfaget.

Les mer

Sjøhus til glede for liten lokalmenighet


Ved et idyllisk sjøhus inne i en bukt som heter Kulen, står feststemte mennesker og prater, mens flere barn leter etter krabber og småfisk i fjæra. Dette er en dag BCCs lokalmenighet på Måløy har gledet seg til lenge. Det er endelig tid for innvielsesfest av den nye salen i sjøhuset.

Les mer

Sankthans aften – den lyseste natta


Snart feires Sankthans aften over hele landet, og sommernettene er lange og lyse. Navnet kommer etter en dansk forkortning av Johannes, og er et minne om Johannes døperen sin fødselsdag. Hans oppdrag var å vitne om det nye lys fra Gud som skulle komme til verden, evangeliet om frelsen i Jesus Kristus.

Les mer

Fellesskap og idrettsglede på fotballcup


I midten av juni ble det arrangert fotballcup i Stokke i Vestfold, der rundt 1500 spillere mellom 7 og 21 år deltok. Den årlige cupen  arrangeres i regi av BCCs samarbeidende foreninger, og er et populært tilbud. Her møtes barn og ungdom til sport, konkurranse og familieaktiviteter i en kristen ramme.

Les mer

Musikkfabrikken


Alle frivillige foreninger er avhengig av ildsjeler som brenner for saken, og som evner å få andre med seg. Slik er det også i BCC. Et mangfoldig menighetsliv trenger ulik kompetanse, og i Bergensområdet er det flere som virkelig har tatt musikken på alvor.

Les mer

Trygge familier og trygge menigheter


Fagdagen med tema «Trygge familier og trygge menigheter» ble arrangert av Norges Kristne Råd og Kirkelig Ressurssenter. Generalsekretær i Norges Kristne Råd, Knut Refsdal, åpnet seminaret på Lovisenberg Gjestehus.

Les mer
1 2 3 21
Meny

Bitnami