Ungdom arrangerte hockeydag for barn


Det er et aktivt ishockeymiljø i flere av BCCs lokalmenigheter, og mange hockeyinteresserte ungdommer trener frem mot turneringer Xercize organiserer under arrangementer som påskecampen. Nylig arrangerte flere av ungdommene en egen turnering for 75 helt unge hockeyspillerne på Vinterbro.

Les mer

Direktesendt TV-fest fra Canada


Midt i Canada, og midt på det Nord-Amerikanske kontinentet, ligger byen Winnipeg. Her ble BCCs første lokalmenighet i Nord-Amerika til, og i helgen var de 165 medlemmene vertskap for en inspirerende og direktesendt TV-fest til BCCs lokalmenigheter over hele verden.

Les mer

Barndommen kommer ikke i reprise


I mars inviterte BCC til flere fagseminar hvor representanter fra alle lokalmenighetene var invitert. Kurset med aller flest påmeldte var «Barndommen kommer ikke i reprise», og det samlet over 300 personer fra både inn- og utland.

Les mer

Hesteriding hos Aktivitetsklubben – et populært tilbud


– For meg er dette tilbudet genialt; jeg får holdt på med det jeg liker aller best, nemlig hest, samtidig som jeg får være sammen med andre ungdommer og barn, sier Tabita (16), som er med å tilby rideopplæring på Hellehaugen Hestegård på Sotra.

Les mer

1000 deltakere på BCCs fagseminar


Siste dag i mars inviterte BCC til kursdag med flere ulike fagseminar på Oslofjord Convention Center. Over 1000 påmeldte fra ulike lokalmenigheter deltok på en eller flere av i alt åtte sesjoner.

Les mer

56 ungdommer fra Sør-Amerika tilbrakte påsken i Norge


Påskeferien i år ble en ganske spesiell opplevelse for de 56 ungdommene fra Sør-Amerika  som hadde reist til Norge for å delta på BCCs påskecamp og påskekonferanse. Se filmklipp fra noen av opplevelsene deres her.

Les mer

Påskekonferanse for 37 nasjoner i Norge


I strålende sol ble årets påskekonferanse avholdt for over 9.000 deltakere i helgen. I mer enn 60 år har BCC arrangert konferanse på Brunstad i påsken, og i år var det rekordmange internasjonale gjester tilstede.

Les mer

Tilbakeblikk i bilder – Påskecampen 2018


I nesten fem dager har 4.500 ungdommer fra hele verden vært samlet til BCCs påskecamp på Brunstad. Her er et tilbakeblikk fra noen uforglemmelige dager.

Les mer

Nattverden og den kristne påsken


Påskehøytiden er for de kristne i ekstra grad en tid for ettertanke og åndelig fellesskap. Nattverden, som var et avskjedsmåltid mellom Jesus og hans disipler, er blitt et minnemåltid og markering av fellesskap i troen, som særlig i påsken avholdes i omtrent hele kristenheten.

Les mer

Stor teknologi-interesse på BCCs påskecamp


Påskecampen har hatt fullt program i fire hele dager for de ungdommene som har meldt seg på, og i år har aktivitets-tilbudet blitt betraktelig utvidet. Nesten 300 av de 4.500 deltakerne har valgt aktiviteter innen data- og spillteknologi.

Les mer
1 2 3 19
Meny

Bitnami